Uitstapjes Groningen: Fietsen met de wind mee!

Groningen is een ideale fietsprovincie. Met heel veel rustige weggetjes en mooie fietspaden door een schitterend en afwisselend landschap en sfeervolle eeuwenoude dorpjes. Maar, horen wij u zeggen, het waait altijd zo hard in Groningen! Dat klopt. Maar dat is nu geen bezwaar meer. Integendeel. Want hoe harder het waait, hoe fijner u fietst! De windrichting bepaalt de bestemming. Met de Windmeeritten gaat u dus altijd voor de wind! Heen met de fiets en terug met de bus!


De Windmeeritten zijn ook prima geschikt om met de hele familie te doen, inclusief opa en oma. Want van lekker fietsen met de wind in de rug word je niet snel moe. De ervaring leert dat kinderen vanaf een jaar of acht het prima kunnen doen. Onderweg zijn er allerlei dingen te doen en te beleven, waarmee u er voor uw kinderen een leuke dag van maakt: even zwemmen, een leuk museum, een speeltuin of gewoon gezellig picknicken en naar de koeien en schapen kijken. Kijk voor meer op Windmeeritten.

 Kijk voor meer uitstapjes op alle uitstapjes Groningen. 

Rubriek: uitstapjes 

1 opmerking:

  1. Fietsroutes Nederland22 januari 2014 om 13:51

    Bent u opzoek naar nog meer mooie fietsroutes in de provincie Groningen? Bij Laad.nl zijn nog meer fietsroutes in Groningen te vinden! Ook worden er elektrische oplaadpunten voor de fiets aangegeven, heel handig voor als uw accu leeg is!

    BeantwoordenVerwijderen