Histomap: de kaart van uitzendingen van Andere Tijden

Foto: Hollanddoc.nl
Bent u een liefhebber van geschiedenis en kijkt u graag naar Andere Tijden? Dan kunt u nu met de histomap heel makkelijk uitzendingen terugvinden op de histomap.Ter gelegenheid van de 500e aflevering van Andere Tijden presenteert Andere Tijden Histomap. Met Google Maps is het grootste deel van de afleveringen op een nieuwe manier toegankelijk gemaakt.
Kijk de afleveringen terug op basis van de plaats die in de uitzending centraal staat. Van de Parel aan de Noordzee tot hartje Amsterdam, van Auschwitz tot de jungles van Nieuw-Guinea; verken Andere Tijden nu met een complete wereldkaart!

Op deze kaart staan de uitzendingen van Andere Tijden op de landkaart van Nederland geplaatst, zodat u zelf kunt bepalen over welke stad of regio u informatie wilt vinden. Ook kunt u zoeken op de wereldkaart voor uitzendingen over items buiten Nederland.

Als u op de rode ballon van uw keuze klikt, dan komt vanzelf een informatievenster te voorschijn waarop te zien is waar de betreffende uitzending over ging met een uitgebreide omschrijving. Ga voor meer informatie naar histomap.

Rubriek: geschiedenis