Met de Behind de Brands Scorekaart kun je invloed uitoefenen op het beleid van de voedselindustrie!

Oxfam onthult na uitgebreid onderzoek de werkwijze van de grootste en meest invloedrijke voedselbedrijven, de zogenaamde Big Ten.Verander de werkwijze van de voedselbedrijven die jouw favoriete merken maken met de Behind de Brands-scorekaart, waarmee je in een oogopslag kunt zien hoe het bedrijf van jouw favoriete merk het doet wat betreft diverse thema's, van water tot vrouwen.


De Behind de Brands-scorekaart vergelijkt en beoordeelt het beleid en de beloftes van de grootste levensmiddelenbedrijven. Dat gebeurt op diverse thema’s, van water tot vrouwen. Ook kijkt de kaart naar de eisen die op die thema’s aan toeleveranciers worden gesteld. En de maatregelen die worden genomen om het leven van kleinschalige boeren en de (land)arbeiders te verbeteren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen welke chocolade je het beste kunt eten om grote voedselbedrijven te dwingen om beter beleid te voeren.

Daarom kan juist jij deze bedrijven overhalen om meer rekening te houden met kleinschalige boeren en het milieu. Kijk verder op de Behind de Brands-scorekaart.

Rubriek: duurzaam

Neem 1 minuut de tijd om onderstaande video 'waarheid over vrouwen en chocolade' te bekijken!