Fiets-Fun: avontuurlijke vakanties op de fiets

Het blijkt dat veel 50-plussers van actieve vakanties houden en dan vooral van fietsvakanties. Het is dan wel makkelijk als de tent of het huisje aan het eind van de fietstocht klaar staat, zodat het goed uitrusten is na een flinke fietstocht. Fiets-fun biedt dit soort fietsvakanties aan en voor de avontuurlijke fietser zijn er zelfs fietsvakanties naar Suriname en Indonesie.

Fiets-Fun fietsvakanties zijn er in Nederland, Denemarken, Frankrijk en Italië. U fietst van camping naar camping en verblijft in compleet ingerichte 'De Waard' tenten. De "Fietsen & Kamperen" arrangementen zijn ook ideaal om samen met uw kleinkinderen te maken! Er is de keus tussen fietsen en kamperen, fietsen en vakantiehuisjes en fietsen en hotels.

Voorbeelden van Fiets-Fun vakanties
In Frankrijk is er in Bourgondië, nabij de Morvan, een prachtig "Fietsen & Kamperen" arrangement door het licht glooiend landschap van deze mooie wijnstreek. Voor de Italië liefhebbers is er een trektocht langs campings uitgezet in Toscane, rondom Florence. Het is een reis met culturele mogelijkheden door een schitterend gebied. Enige fietservaring is nodig om de heuvels te "bedwingen". Voor de mensen die niet zo ver van huis willen of in het voorjaar willen fietsen, is er nabij Brugge een nieuw "Fietsen & Hotels" arrangement. De overnachtingen vinden plaats op 2 locaties: in Brugge en Loppem.

Een aantal van deze trektochten kunt u ook in het voorseizoen fietsen, waarbij u in plaats van in tenten heerlijk comfortabel in huisjes verblijft. De "Fietsen & Huisjes" arrangementen zijn er in Denemarken en in Frankrijk.

Werelds Fietsen
Wie nog verder weg wil en niet bang is voor avontuur is er het 'Werelds Fietsen', waarbij men door Indonesie of Suriname kan fietsen. Tijdens de meeste reizen wordt u begeleid door een gids met volg-auto (minibus) en chauffeur. Hierdoor kunt u ook zelf de lengte van de fietstochten bepalen. Deze volgauto zorgt tevens voor uw bagage. Ook maakt dit de reizen toegankelijk voor kinderen. De gids spreekt engels of duits of zelfs nederlands en begeleidt u verder tijdens excursies en is uw hulp en vraagbaak. Delen van de rondreis zullen per auto en per boot worden afgelegd. Verder staan er ook wandelexcursies op het programma waar u geheel vrijblijvend aan deel kunt nemen. Kijk voor verdere informatie op Fiets-Fun.
Meer reizen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten